Прескочи към главното съдържание на страницата

Конгреси


Научен симпозиум "Тахиаритмии и синкоп"

Текст A
  • парк-хотел Витоша, гр. София
    -
    Организатор:

    Дружество на кардиолозите в България

    https://bit.ly/2N76SKB

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет бихме искали да Ви поканим да вземете участие в научен симпозиум „Тахиаритмии и синкоп”, който ще се проведе в гр. София , парк - хотел Витоша в периода 07-10 ноемрви 2019г. Основният фокус на научното събитие ще бъде насочен върху синкоп, надкамерни и камерни тахиаритмии, предсърдно мъждене и други актуални теми. Лекторския състав на симпозиума включва водещи национални и международни специалисти в областта на ритъмните нарушения. В рамките на събитието ще бъде проведен ЕКГ курс.
На участниците в научния симпозиум ще бъдат предоставени Препоръки на ESC 2018 за диагностика и поведение при синкоп и препоръки 2018 на ESC за поведение при сърдечно-съдови заболявания по време на бременност, преведени и издадени на български език от ДКБ.

По време на симпозиума ще бъде организирана съпътстваща изложба на водещи фармацевтични и технологични компании. Актуална информация за симпозиума, както и предварителна програма на събитието ще намерите отразени в сайта на ДКБ: www.cardiobg.com . Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие в този форум, за да работим заедно за постигането на по-добър контрол на сърдечно-съдовите заболявания в България.

С уважение:
Доц. Д-р Мария Токмакова, д.м.
Председател на ДКБ, мандат 2018-2020 г
Д-р Васил Трайков,
Научен секретар на ДКБ, мандат 2018-2020 г

Покана

Програма

Плакат

Регистрационна форма