Прескочи към главното съдържание на страницата

Новини


Клиника по инфекциозни болести към ВМА с прием на деца

Текст A

Клиниката по инфекциозни болести е една от най-големите в МБАЛ-София на ВМА. Основният ѝ приоритет е да осигури най-високо качество на клинични грижи, обучение и научни изследвания в духа на най-добрата академична традиция. За целта е създаден екип от висококвалифицирани специалисти с разнообразни клинични и научни интереси, които заедно с най-модерната клинична база предоставят широк диапазон от диагностични и терапевтични възможности.

Клиниката е единствената в България за изолация и лечение на особено опасни инфекции и подготвени специалисти по медицински отговор на биотероризъм.

Освен клинични грижи, специалистите в клиниката осъществяват 24-часова спешна и консултантска дейност, и предоставя консултации по клинично лечение не само на заразни, но и на всички инфекциозни болести.

В допълнение на другите дейности, клиниката извършва пълно проследяване на своите пациенти след изписване, до пълното им възстановяване.

Промените са в сила от 01.05.2016 г. и се основават на подписания нов рамков договор между болницата и Националната здравноосигурителна каса.


Коментари 0
За да коментирате трябва да сте влезли в профила си. Вход от тук.


Все още няма коментари.