Прескочи към главното съдържание на страницата

Новини


Медицинско изложение за работа за българския медицински персонал

Текст A

„Кариери в бяло” обявяват нов сезон на медицинските работни изложения в Европа, където онези, които търсят нова работна възможност, са поканени да се срещнат с агенции за набиране на персонал, представители на болници и клиники от цяла Европа. Този сезон изложенията ще се провеждат в Гърция, Румъния, Португалия, Унгария, България и Хърватия.

Очакваме български медицински персонал в:

- Пловдив, 11-ти Ноември, от 10:00 до 16:00 часа в хотел Тримонциум-Рамада.

- София, 12-ти Ноември, от 10:00 до 16:00 часа в хотел Рамада.

Седемнадесетият сезон на „Кариери в бяло” ще ви доведе освен най-големите специалисти в подбора на медицински персонал, също и нови работодатели, търсещи да наемат лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници. Медицинският персонал ще намери работа в страни като Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Швеция, Норвегия или Дания.

"Болниците и частните клиники се присъединяват към събитието, за да се доближат до кандидатите и да им предоставят подходящата информация и подробности за предлаганите от тях работни места. Всеки нов сезон ни среща с нови фирми за подбор на персонал, болници или клиники, така че всеки, който търси нова работа, може да намери подходящата тук. Работодателите искат да се срещнат с добре подготвени кандидати, които искат да израснат професионално", каза Корина Поп, мениджър продажби на „Кариери в бяло”.

Също така този сезон носи нова концепция за онлайн медицински конференции. Тези конференции са насочени към общопрактикуващи лекари, които търсят възможност за работа в Обединеното кралство, всеки може да има достъп до конференцията безплатно от уюта на своя дом и да узнае подробности за процеса по набиране на персонал, заплатите и предимствата да работиш като общопрактикуващ лекар в Обединеното кралство.

Участието е напълно безплатно и участниците трябва да носят своята автобиография на изложението.

Повече информация и подробности можете да намерите на сайта www.careesinwhite.com или на contact@careersinwhite.com

Кариери в бяло Интернешънъл - www.careersinwhite.com - contact@careersinwhite.com

 


Коментари 0
За да коментирате трябва да сте влезли в профила си. Вход от тук.


Все още няма коментари.