Прескочи към главното съдържание на страницата

Новини


Sensibio H2O: 25 години уважение към личния избор на жените по цял свят

Текст A

Да пропътуваш Близкия Изток сам, когато си едва на 17. Да избереш професия на велосипед в един от градовете с най-натоварено и опасно движение в света. Да се откажеш от градената с години кариера в името на творческо призвание. Да живееш ден за ден, жонглирайки измежду най-разнопосочни занимания. Да посветиш живота си на „мъжки“ спорт. Когато си жена.

Да избереш да бъдеш себе си, когато светът, околните, близките, си представят, че трябва да бъдеш друг. Това е смелост, непоколебимост, вяра в собствените сили. Избор, който заслужава уважение.

Това е и в основата на глобалната кампания на BIODERMA за 25-тата годишнина на иконичната мицеларна вода Sensibio H2O. Кампанията подкрепя жените по целия свят, отдавайки своята почит към всеки един техен избор - малък и ежедневен, или пък голям и определящ посоката на живота. Независимо от тяхната възраст, раса, вяра или минало. През необикновените истории на жените-посланици на кампанията, BIODERMA разказва и историята на Sensibio H2O – първата мицеларна вода в света - революционното изобретение, което завинаги променя козметичната индустрия и се настанява трайно в ежедневието и в сърцата на милиони жени по света.

През 2020 г. епохалното откритие на BIODERMA отбелязва своите 25 години. Четвърт век неизменно на страната на жените, насърчавайки ги да уважават кожата си, вярвайки, че всяка една кожа е уникална и заслужава специално внимание и грижа. Това е и в основата на мисията на BIODERMA със Sensibio H2O - да разбере в дълбочина специфичната биология и динамика и кожата, за да осигури ден след ден цялостна защита и комфорт на всички типове кожа.

Почистването на кожата днес далеч не е само отстраняване на грима. Климатичните промени имат пряко влияние върху всекидневната хигиена на кожата, която вече придобива друго измерение: борба срещу замърсяването и неговите последици. Уникалната биомиметична формула на Sensibio H2Oпочиства в дълбочина – елиминира 99% от грима, 98% от фините частици и 78% от тежките метали, без да нарушава естествения баланс на кожата и й позволява да се противопостави на външните фактори, като я защитава и предпазва. Sensibio H2O олицетворява екобиологичния подход, който e в сърцето на всеки продукт на NAOS. Екобиологията в същността си прави именно това – защитава екосистемата на кожата като подсилва естествените й механизми и вместо да хипер-третира проблемите й, я учи как сама да функционира правилно. С уважение към всяка специфика на кожата, към всяка нейна нужда.

Sensibio H2O отбелязва 25-тата си годишнина със специална лимитирана опаковка в три различни варианта - за да разпознае всяка жена своята любима сред тях.

Празнуваме избора на жените - във всяка една сфера на живота. Изборът им да живеят сред вълните на океана, водени от вятъра, на боксовия ринг, на стадиона или сред върховетена планините. Благодарим за доверието и възможността да бъдем техен спътник в най-личните им моменти.

Повече за кампанията на bg.respectmychoices.com.


Коментари 0
За да коментирате трябва да сте влезли в профила си. Вход от тук.


Все още няма коментари.