Прескочи към главното съдържание на страницата

Новини


Започва фотоконкурсът на ВИТА „Слънчево бебе 2021“!

Текст A

Време е за традиционния фотоконкурс за снимки на деца, родени в Болница ВИТА, наречен "ВИТА Слънчево бебе“. Снимките за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe@vita.bg най-късно до 16.11.2020 г. Екипът на МБАЛ „Вита“ ще избере най-усмихнатите и слънчеви деца между всички кандидати. Със снимките ще бъдат изработени два специални календара за 2021 г. Единият – с дванадесет снимки на бебета на възраст до 1 година, а другият – с фотографии на деца от 1 до 5 години.

Всяко от избраните деца ще получи голям плик с награди,  по 5 броя от календара, а големите победители - Бебе на ВИТА 2021 и Дете на ВИТА 2021, избрани за кориците на двата календара, ще получат и бонус - златна карта, осигуряваща 10% отстъпка при прегледи в ДКЦ „Вита“ за срок от една година.

Изискванията за участие са следните: 

  • Снимките трябва да бъдат авторски – направени от вас самите, от ваш близък, но не и поръчани на професионален фотограф. Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете оттук).
  • Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 MB. 
  • Нужно е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка с вас.

 Ако имате въпроси, може да ни пишете във Фейсбук страницата на Вита или да се обадите на тел: 02/960 49 84 или 0882 058 407 (Нели Лозанова - PR и реклама).


Коментари 0
За да коментирате трябва да сте влезли в профила си. Вход от тук.


Все още няма коментари.