Прескочи към главното съдържание на страницата

Архив


БРОЙ 11 2010

ADLiquid Gastro Сomplex регулира храносмилането

виж като PDF
Текст A
Откритието през 1983 г. на H. pylori (HP)предизвика радикална промяна в терапията на язвената болест. Въпреки това, традиционната употребата на билки продължава да намира широка подкрепа както сред пациентите, така и сред лекарите при рецидивиращите форми на горно и долно диспептичен синдром.  
 
Фирма ADMedicine (USA) е разработила колоидния препарат ADLiquid Gastro Сomplex за регулиране на храносмилането. Заедно с различните билки и антиоксиданти, в него са включени и доказали своята ефективност съставки за ередикация на Helicobacter pylori (HP).  
 
Съставки с:  
Анти-Helicobacter pylori (HP) действие: цинк карнозин.  
Регенеративно въздействие върху лигавицата на стомаха и червата: цинк карнозин – съединение на цинка с дипептида L-carnosine (beta-alanine-L-histidine); метилметионин сулфонил хлорид (вит. U) - повишава образуването на мукус в стомаха, подпомага възстановяването на стомашната лигавица при ерозии, предизвикани от употребата на НСПВС; екстракт от глицериция глабра (сладък корен) – с изявено антиулкусно действие.  
Ензимно действие: папаин - подпомага смилането на месото, бромелин – подпомага смилането на протеините, вкл. на казеина в млякото  
Спазмолитично действие: маточина, мента.  
Жлъчкогонно действие: куркума, мента.  
Хепатопротективно действие: куркума.  
Повишаващи апетита: бял равнец, мента.  
Кръвоспиращо действие – бял равнец.  
 
ADLiquid Gastro Сomplex е комбиниран препарат с въздействие върху цялостния процес на смилане на храната. В него са включени съставки с доказан и утвърден антиулкусен ефект, а прибавените ензими с природен произход подобряват смилането на белтъците и мазнините. ADLiquid Gastro Сomplex е подходящ при функционални нарушения на жлъчката. Значимо предимство на ADLiquid Gastro Сomplex е, че съдейства за ерадикацията на Helicobacter pylori (HP). ADLiquid Gastro Сomplex e нова възможност при рецидивиращи и трудни за повлияване Helicobacter pylori гастрити и язви.