Прескочи към главното съдържание на страницата

Архив


БРОЙ 9 2010

НОВО!!!
ADLiquid AngiΩmega - нова възможност за балансирането на мазнините

виж като PDF
Текст A
Повишеният холестерол не се усеща. Той е една заплаха вътре в нас, която е резултат от комбинация на наследствени фактори, пол, начин на хранене и живот. Често се открива случайно, но още по-често при вече демонстриращи се сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания.  
 
Големият въпрос е : Има ли препарати, които да възстановят ендогенния баланс в мазнините?  
 
Колоидният препарат ADLiquid AngiΩmega на фирма ADMedicine (UK, USA), който представлява комбинация от витамини (В3 и Е), омега 3, 6 и 9 ненаситени мастни киселини и други биологично активни съставки с природен произход подпомага собствените регулаторни въможности на организма за възстановяването на нарушенията в мастната обмяна.  
 
Комплексът поликосанол, ниацин, олейнова киселина (мононенаситена омега-9 мастна киселина) значително понижават общия холестерол, триглицеридите, LDL фракцията и повишават HDL. Олеиновата киселина намалява и инсулиновата резистентност.  
 
Прибавеният екстракт от листа на маслина усилва общия ефект върху метаболизма на мазнините и глюкозата, като понижава нивото на кръвната захар при диабетиците.  
 
Включените в ADLiquid AngiΩmega омега-3 мастни киселини повлияват благоприятно сърдечно-съдовата функция.  
 
ADLiquid AngiΩmega е подходящ при нарушения в мастния метаболизъм, метаболитен синдром, затлъстяване.  
 
Поради липсата на странични ефекти върху черния дроб и мускулите е много подходящ за пациенти, които не могат да толерират статини.  
 
Ефектът на препарата се проявява след 30 дни приложение, като след 3 месеца значително нараства.  
 
Търсете в аптеките от м. септември.