Прескочи към главното съдържание на страницата

Архив


БРОЙ 2 2011

ADLiquid Brain Booster
Природен продукт за деца с проблеми в умственото развитие

виж като PDF
Текст A
AD Liquid Brain Booster е допълнително средство към терапията на деца с нарушения в умственоро развитие.  
 
Този продукт на AD Medicine (USA) съчетава ноотропното действие на витамини от група В и омега-3 масните киселини, съдовоактивни съставки – гинко билоба и екстракт от гроздови семена, с групата от съставки, които подобряват провеждането на нервния импулс в ацетилхолиновите рецептори.  
 
Такива са:  
ДМАЕ – естествен източник на холин. Участва в синтеза на ацетилхолина.  
Хуперцин А – алкалоид от растението хупериция серата (китайски мъх). Той е естествен ацетилхолинестеразен инхибитор.От 1946г. в Китай се използва като средство за лечение на болестта на Алцхаймер и други заболявания на мозъка, които протичат с деменция.  
Селен - Този микроелемент влиза в състава на дейодиназите (пероксидази) и участва в конверсията на тиреоидните хормони. Така селенът индиректно влияе върху развитието на мозъка на децата. Дефицитът му променя обмяната на допамина. Ниските нива на селен се свързват с изяви на депресия, умора и враждебност.  
AD Liquid Brain Booster като комбиниран колоиден билков препарат може да подпомогне другите ноотропни средства в стремежа за регулиране на биохимичните процеси в мозъка при децата с проблеми в умственото развитие.  
 
AD Liquid Brain Booster е с напълно безопасен профил. Той е подходящ да се прилага при деца с нарушения в умственото развитие, речта и деца със синдром на хиперактивност и нарушение на вниманието.  
 
AD Liquid Brain Booster се прилага в зависимост от възрастта на детето в доза от 2.5 ml до 10 ml дневно за период от 6 месеца непрекъснато, след което се прави оценка на ефекта.