Прескочи към главното съдържание на страницата

Архив


БРОЙ 8 2011

Комбинацията ADLiquid AngiWmega и ADLiquid Mental Сomfort при смущения в поведението на детето

виж като PDF
Текст A
Синдромът на дефицит на вниманието и хиперактивност (Attention Deficit Hyperactivity Disorder-ADHD) се среща при деца над 5-годишна възраст и по-рядко при възрастни, които обикновено в детската възраст са страдали от него. Представлява нарушение в психическото развитие, за което е спорно да се нарече заболяване.
При ADHD синдрома се установява дефицит на фосфатидилсерин и омега-3 масните киселини. Направените изследвания през 2006 г. доказват, че при деца с ADHD синдром има нарушен баланс в кръвта между омега-3 и омега-6 мастните киселини с превалиране на омега-6 мастните киселини. Този дисбаланс най-често е проява на неправилно хранене.

Препаратът ADLiquid AngiWmega на американската компания AD Medicine е балансирана комбинация на омега-3 и омега-6 мастни киселини, която регулира дисбаланса на незаменимите мастни киселини в организма.
В съчетание с ADLiquid Mental Сomfort, който е богат на витамини от група В, глицин и екстракт от жълт кантарион е подходящо решение за модулиране на дефицитите на витамини от група В и омега-мастни киселини в детския организъм.

Двата препарата могат да се комбинират в постепенно нарастващи дози, съобразно възрастта на децата или да се редуват по преценка на медицинския специалист. Стандартната доза за ADLiquid Mental Сomfort е от 5 до 2х5 ml, а за ADLiquid AngiWmega от 10 до 15 ml в зависимост от възрастта. n

Търсете в аптеките.

София 1612, ж.к. Лагера, ул. Мъглен 5, офис 5А
тел.: 02/ 954 04 67; тел./факс: 02/ 952 17 31
www.admedicine-bg.com